Jaarabonnement Handgraveren online

Hoe zou je het vinden om een jaar lang in het handgraveervak begeleid te worden?

 

Hoe lijkt je het idee om een jaar lang steun en coaching te kunnen ontvangen tijdens de meters die je maakt?

 

Hoe zou het voor je zijn als je de handdoek uit de ring haalt of de neergegooide bijl weer op zou pakken en de draad van het handgraveren met nog meer enthousiasme weer oppakt of juist nog meer vastberaden voortzet? Samen opweg maakt het verschil. je hoeft het niet alleen te doen.

 

Dan is deze pilot mogelijk iets voor jou:

Jaarabonnement basic ‘’Handgraveren online met de Meester’’

 


KENNISCAFE HANDGRAVEREN ONLINE & PRAKTIJKGRAVEREN ONLINE

OPTIE all-in-one > Kenniscafe  handgraveren online en praktijkgraveren online 

 

Voor wie?

Het traject ''basic'' is geschikt voor diegene die zich verder wil bekwamen in het handgraveren mbv een gestructureerd online programma. Er is een basiskennis voor het handgraveren vereist: beheersing van snijtechniek, trembleertechniek, gereedschap zelfstandig kunnen slijpen.  Geschikt voor diegene die de Masterclass Handgraveren basismodule heeft gevolg of equivalente kennis heeft.

 

Er worden twee verschillende pakketten aangeboden. Voor diegene die al wat meer geoefend is en meer uitdaging wil kan een ander pakket kiezen dan diegene die net begint en rustig aan wil beginnen. De pakketten worden na inschrijving gekozen en toegestuurd.

 

Waarom?

Samen opweg maakt het verschil. Je hoeft het niet alleen te doen. Steun. Groei. Vaardigheden verbeteren. Bekwaamheid vergroten. Dit met elkaar doen, maar toch helemaal zelf op je eigen tempo, geeft aanmoediging en meer kans op volhouden. Een steun in de rug.

 

WaNNEER?

Het jaartraject start dit jaar voor het eerst op 1 april 2024. Elke 1e van de maand kun je instappen en het jaartraject handgraveren starten. Het kenniscafe handgraveren online vindt elke 1e maandag van de maand plaats in het JMJ online platform.

Tot aan 1 september 2024 kun je je aanmelden voor speciaal jubileum tarief. Vanaf 1 januari 2025 geldt het normale tarief.

 

Meer weten? Bekijk hieronder de informatie:

Download
Download de PDF voor meer informatie voor het ALL-IN abonnement basic.
Jaarabonnement ''Handgraveren online'' -
Adobe Acrobat document 654.7 KB

KENNISCAFE HANDGRAVEREN ONLINE

OPTIE: Kenniscafe handgraveren online

 

Elke 1e maandagavond van de maand bijeenkomen in een online platform om je kennis te vergroten in het handgraveren? Dat kan!

 

Het is mogelijk om los van de praktijktraining online te kiezen een jaarabbonnement Kenniscafe Handgraveren Online te starten. Dit is een maandelijkse bijeenkomst online waarbij gekozen wordt uit een vantevoren ingebracht onderwerp gerelateerd aan het handgraveren. De meeting duurt circa een uur. Maandelijks kun je instappen en het jaartraject starten.

 

Meer weten? Bekijk hieronder de informatie:

Download
Download de PDF voor meer informatie voor het jaarabonnement kenniscafe
Abonnement Kenniscafe ''Handgraveren onl
Adobe Acrobat document 623.4 KB

KENNISCAFE HANDGRAVEREN ONLINE - EENMALIG ter kennismaking