Boo(s)tcamp Handgraveren

handgraveren 2.0 - in afgestofd jasje, hip & modern & lekker zen

Survival of bushcraften? Beleef een boo(s)tcamp handgraveren en upgrade je skills!

Doe mee met onze 'Boo(s)tcamp Handgraveren’ !

 

In deze vette handgraveren vakantie-week kom je in contact met je ambachtelijke en (re)creatieve spirit, overtref je jezelf en ga je vijf dagen intensief aan de slag met het hippe en oeroude ambacht handgraveren.

Je gaat o.a. aan de slag met burijn op koper, hamer en beitel op messing en staal en design onder leiding van vakvrouw meestergraveur Jacqueline Jimmink. In slechts een week ervaar je allround 360⁰ het ambacht handgraveren afgewisseld met een (re)creatief en cultreel programma. Je creëert een gravure collage die je einde bootcamp mee naar huis neemt. Einde week worden alle collages in een expositie tentoongestelt! 

 

Trails

Nergens is het landschap zo veelzijdig als op Texel. Een uitgelezen plek om mooie tochten te maken om inspiratie op te doen voor je gravure. Er wordt gewandeld, geobserveerd en gegraveerd. 

De natuur wordt omgezet in een gravure.

Places

In het uitgeruste graveeratelier wordt op relaxede wijze gewerkt aan een concept na een inspiratie opgedaan in een museum, de natuur of in het dorp. De cultuur van texel in verbinding, omgezet in een creatie tot jouw meesterstuk.

People

Samen en toch individueel wordt de inspiratie omgezet naar het concept uitgewerkt in een ontwerp en de creatie gerealiseerd omgezet in een gravure. Daar waar cultuur en ambacht zich verenigen ontstaat jouw meesterstuk.


Unieke life experience in de Wereld van het Handgraveren!

Een boo(s)tcamp handgraveren is een intensief dynamisch trainingsprogramma waarbij deelnemers hun vaardigheden en kennis over diverse technieken in het handgraveren kunnen leren en/of verbeteren. In korte tijd wordt veel informatie over een bepaald onderwerp aangeboden. Vervolgens krijg je de kans om je vaardigheden in de praktijk te oefenen. Bij succesvolle afronding wordt er een certificaat uitgereikt.

 

 

Bootcamp trainingen zijn ontworpen om uitdagend en intensief te zijn, met een focus op het verbeteren van je uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. Voor boo(s)tcamp trainingen Handgraveren geldt dit, maar dan m.b.t. tot skills upgraden op uitzonderlijke wijze in dit ambachtelijke vakmanschap. Het geeft je letterlijk een boost!

 

LET OP!: Je leert deze week gereedschap GEBRUIKEN, maar geen gereedschap SLIJPEN en MAKEN. Daar is de basismodule voor. Mocht je geen gereedschap hebben dan krijg je een set burijnen een weeklang in bruikleen. Mocht je wel gereedschap hebben die goed in conditie zijn en je ze zelf prima weet te slijpen dan neem je die mee en gebruik je je eigen gereedschap.

Fotogallery


Summer Boo(s)tcamp Handgraveren 2024

handgraveren 2.0 - in afgestofd jasje, hip & modern & lekker zen

1e editie Summer Boo(s)tcamp Handgraveren Texel

Maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus 2024

 

Doe mee met onze jaarlijkse ‘Summer Boo(s)tcamp Handgraveren’!

 

In deze vette handgraveren vakantie-week kom je in contact met je ambachtelijke en (re)creatieve spirit. Overtref je jezelf en ga je vijf dagen intensief aan de slag met het hippe en oeroude ambacht handgraveren.  Je gaat o.a. aan de slag met burijn op koper, hamer en beitel op messing en staal en design onder leiding van vakvrouw meestergraveur Jacqueline Jimmink. In slechts een week ervaar je allround 360⁰ het ambacht handgraveren afgewisseld met een (re)creatief en cultreel programma. Je creëert een gravure collage die je einde bootcamp mee naar huis neemt. Einde week worden alle collages in een expositie tentoongestelt!

 

Inschrijven mogelijk tot aan vrijdag 12 juli !

Wacht niet langer, geef je nu op! VOL=VOL

DATA

 

Maandag 29 juli t/m

vrijdag 02 augustus 2024 

LOCATIE

 

 

Den Burg op Texel

TIJDEN

 

Elke dag van 9 tot 16 uur.

Twee modules per dag (dagdeel ochtend 9-12 en middag 13-16).

Vijf dagen tien modules.

VOOR WIE?

 

Geen ervaring en tekentalent vereist. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Vanaf 16 jaar. Professionele setting. Wel wordt er commitment gevraagd. Je gaat ervoor.


Download
Folder 'Summer Boo(s)tcamp Handgraveren'
Summer Bootcamp Handgraveren Texel 2.pdf
Adobe Acrobat document 1'019.0 KB