Zielsgeometrie sieraden

ZielsGeometrie sieraad; jouw Ziel uitgedrukt in een sieraad

SoulGeometryJewel2Een persoonlijk ZielsGeometrie sieraad is een kunstwerk dat speciaal voor jou wordt gemaakt. De geometrische vormen representeren jouw Ziel.

Het Heilige Geometrische patroon, dat de basis vormt, is afgestemd op jouw Ziel. Het patroon zelf is onveranderbaar, maar het is wél mogelijk om eventueel met kleuren te werken in het sieraad door het gebruik van (edel)stenen of emaille.

In het Heilige Geometrische patroon zijn gechannelde coderingen verwerkt die jou stimuleren op het gebied van jouw persoonlijke groei (op zielsniveau). De ervaring leert dat bijna iedereen verschillend reageert/resoneert op het sieraad; de ene persoon merkt het effect ervan op bewust niveau en bij de ander gebeurt dit meer onbewust.

Deze sieraden kunnen beschouwd worden als kunstwerken en zijn uniek in hun soort. De vorm ervan is een uitdrukking van de ziel. Het sieraad kan eraan bijdragen de ziel naar een hoger plan te brengen en is er om Kracht, Aanmoediging, Bescherming en Steun te bieden in specifieke processen en tijdens moeilijke periodes. Je zou het kunnen zien als jouw eigen talisman.

Wat is zielsgeometrie?

Geometrie kun je beschouwen als de Taal van het Licht. Doordat ons DNA en onze celstructuur volgens dezelfde geometrische waarden zijn gevormd, herkent ons onderbewustzijn de geometrie als het ware als een taal. ‘Geometrie zal de ziel naar de waarheid leiden’ zei Plato, de griekse filosoof. Alle waarheid en wat we over onszelf moeten weten, zit in ons verborgen. Met andere woorden: jij BENT geometrie.

Heilige Geometrie was al in antieke tijden bekend. Het wordt van oudsher beschouwd als de architectuur van het universum. Deze symbolen, na in de loop der eeuwen verloren te zijn gegaan (of laten we zeggen uit beeld geraakt te zijn), zullen een nieuwe betekenis voor de mensheid krijgen. Ze brengen de mogelijkheid om als instrument het contact met de Bron te herstellen en we kunnen zo eenheid vinden in de verscheidenheid waarmee we te maken hebben.

Om het sieraad te realiseren werk ik samen met Jeroen van Meeteren (http://hifimysteryschool.com/nl-nl/over/persoonlijke-zielsgeometrie-kunst).

Werkwijze

Jeroen van Meeteren stemt zich af op de betreffende persoon (d.m.v. een portretfoto) en krijgt hierbij een geometrisch patroon door. Deze vorm is de basis voor het sieraad. Met dit Heilige Geometrische patroon, eventueel in kleur door het gebruik van (edel)stenen of emaille, transformeert Jacqueline, met Hart en Ziel, het in een persoonlijk sieraad. Ze maakt het sieraad in een meditatieve staat waarin ze zich afstemt op degene voor wie het sieraad gemaakt bedoeld is laat het op intuïtieve wijze ontstaan.

Prijzen

Er wordt voor de basisprijs uitgegaan van een zilveren hanger met een grootte van circa 3-4 cm.
Voor een prijsindicatie kun je vrijblijvend contact opnemen.

Het is mogelijk om met het heilige geometrische patroon ook andere vormen van sieraden of voorwerpen te realiseren, zoals een armband, broche, beeldje voor altaar, gesp van een broekriem, enz.

Ook een gravure op een gebruiksvoorwerp behoort tot de mogelijkheden.

Prijs met (edel)stenen
In overleg kunnen er (edel)stenen in de hanger verwerkt worden. Hier wordt een extra bedrag voor berekend. Dit bespreken we van tevoren.

Leveringstijd
Het realiseren van het sieraad duurt tussen de 2 à 3 weken.
Bij voorkeur en wanneer die mogelijkheid er is, wordt de hanger persoonlijk afgeleverd en met een ritueel overhandigd.

Betaling
Er wordt een aanbetaling gevraagd vòòr het aanvangen van het werk.

Werkwijze

  • Er is een heldere profielfoto van het gezicht nodig en deze kun je via email of post toesturen.
  • Graag aangeven of de voorkeur uitgaat van een hanger met (edel)stenen of zonder (edel)stenen.
  • Geef aan of het sieraad aan bijzondere maten of uitvoeringen (armband, broche, …) moet voldoen.
  • Na de aanvraag ontvang je een bevestiging. Voor de aanbetaling worden de bankgegevens toegestuurd voor de aanbetaling en overige akkoorden besproken.

Hier volgen enkele voorbeelden van hangers die zijn gerealiseerd:

“Uw Zielsgeometrie… dit is een momentopname van waar uw ziel nu staat vertaald in ‘De Taal van het Licht’ en deze geometrie zal u begeleiden bij het aanmoedigen van uw stukken hier op aarde.”

Reactie van een klant

Hallo Jaqueline,
ik wil je graag nog hartelijk bedanken voor je prachtige ritueel en je tijd die je heb vrijgemaakt voor ons! Ook namens J. Ik ben ontzettend blij met mijn geo-hanger, ik vind ‘m prachtig, J. ook..
Ik merk dat ik plots een knop heb gevonden om mij te centreren, ik zie dat robijntje in gedachten voor me en dan ervaar ik meteen mijn centrum. Mijn thymus voelt meer aanwezig en ik voel dat ik aanwezig ben..erg fijn!
De afgelopen periode ging namelijk de vraag vaker door mij heen “wie en wat ben ik nu” en “ben ik wel echt helemaal hier?”.
Ik vermoed dat dat ook te maken heeft met het overlijden van mijn moeder, mijn vader is 2 jr geleden overleden.. (dat maakt sowieso dat je anders in het leven gaat staan, zo hoor ik ook in mijn omgeving.) Nu is dit niet meer een issue.
Ook grappig dat nu het feit bij mij is ingedaald dat ik niet aan mijzelf hoef te twijfelen, dat ik “helemaal okee” ben… jarenlang hieraan gewerkt en plots nu kan ik het ook zien. Mooie veranderingen dus sinds ik de ketting heb! Ik ben heel dankbaar!

Succes met alles!

Lieve groetjes van ons, J.& M.

Voor meer informatie, prijsopgaves en eventuele vragen kun je vrijblijvend contact opnemen.

Contact

Jacqueline Margriet Jimmink
Vogelenzang 19
1791 EZ Den Burg
Tel. 0623444297
Tel. 0222.365555

info@jacquelinejimmink.com

Laatste nieuws