Tessels bruune tegeltjes

Jacqueline’s tessels bruune tegeltjes034

Jacqueline maakt op verzoek in haar emailleeratelier ‘tessels bruune tegeltjes’. Zeg maar zoals Delfts blauwe tegeltjes maar dan anders.

Deze koperen tegeltjes beschilderd met acquarelemaille zijn volledig met de hand vervaardigd en geschilderd. De geëmailleerde tessels bruune tegeltjes zijn exclusief en bijzonder, omdat ze in bruintinten oude plekjes van Texel uitbeelden en met antieke emailletechniek gerealiseerd zijn. Antiek en nostalgische prenten tegelijkertijd met frisse en moderne herkenbare uitstraling.

De koperplaten zijn van een emaillelaag voorzien. Emaille is glaspoeder en wordt gebakken op circa 750°C waardoor het smelt en zich hecht op het metaal. Glas op metaal is weerbestendig, kleurvast en blijft eeuwig mooi! Lees meer over emailletechniek.

Op dit moment is er een serie bruune tegeltjes te bezichtigen op Diek 2 in Den Hoorn waar ze van 29 mei t/m 3 juli 2016 in de expositie Klifhanger 2016 tentoongesteld zijn. Ze kunnen echter op verzoek en naar aangedragen ontwerp gemaakt worden. Huizen, antieke boerderijen, bedrijven, mensen, honden, portretten, iets dierbaars…er is veel mogelijk!

Pensioen-, verjaardag-, afscheids-, gedenk-, huwelijkgeschenk…Zoekt u een bijzonder geschenk dan is een origineel tessels bruun tegeltje wellicht een idee! Neem vrijblijvend contact op en vraag informatie over de mogelijkheden of een prijsofferte.

Prijs

Tessels bruune tegeltjes – maat 15 x 15 cm – € 175,00, incl. set geelkoperen sleufschroeven en ringetjes

De tegeltjes zijn leverbaar met of zonder gaten.

Voor bestellingen, prijsoffertes en informatie neem vrijblijvend contact op

Contact

Jacqueline Margriet Jimmink
Vogelenzang 19
1791 EZ Den Burg
Tel. 0623444297
Tel. 0222.365555

info@jacquelinejimmink.com

Laatste nieuws