Emaille geboortebord

BABY (GEBOORTEKAART) BORDEN – UNIEK EN ORIGINEEL!

Een geëmailleerd authentiek geboortekaart bord, volledig op ambachtelijke wijze vervaardigd, is een uniek geboortekado met grote impact. Of geef een mooi en origineel cadeau voor de babykamer met de naam van het kind geëmailleerd op een unieke koperplaat! Uw blijvende herinnering aan de geboorte van uw zoon of dochter, kleinkind, nicht of neef in de vorm van een geemailleerd geboortekaart of babybord: een geschenk van hoogwaardige emaille kwaliteit voor levenslang plezier. Bekijk nu ons aanbod!

Graveer- en Emailleeratelier Jacqueline Jimmink vervaardigd authentieke emaille borden helemaal met de hand vervaardigd. Emaille is kleurvast en weerbestendig en smelt in de oven op circa 750°C. Met de hand wordt de voorstelling met naam erop geschilderd en vervolgens gebakken op hoge temperaturen. Emaille, een glaspoeder, vereeuwigd uw herinnering op een koperen basisplaat, een onvergetelijk geboortegeschenk!

Voorbeelden en tarieven

Geboortekaart babybord Model Krijn – 15cm x 15cm – € 175,00

Op verzoek kunnen er geboorteplaten van andere dimensies, maten en stijlen gerealiseerd worden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie of bestelling neem contact op

Contact

Jacqueline Margriet Jimmink
Vogelenzang 19
1791 EZ Den Burg
Tel. 0623444297
Tel. 0222.365555

info@jacquelinejimmink.com

Laatste nieuws